[Merk Vetec]

Vetec

Bent u op zoek naar kwaliteit voor een goede prijs?

Neem dan eens een kijkje in ons Vetec assortiment. Vetec is ons huismerk en staat garant voor kwaliteit voor een goede prijs. U herkent onze Vetec producten aan de gele kleur en dito logo.

Vetec LED bouwlampen

Van LED accu lamp tot een lamp aan de wand met sensor. Het Vetec LED bouwlampen assortiment is veelzijdig en ruim. Voor elke toepassing is er een Vetec lamp beschikbaar.

Bekijk onze LED bouwlampen

Vetec LED armaturen

Grote ruimtes verlichten kan met de Vetec LED armaturen. De CUBI en TONDA serie maakt het mogelijk om in korte tijd grote ruimtes te verlichten.

Bekijk onze Vetec LED armaturen

Vetec kabelhaspels

In ons assortiment zijn kabelboxen en kabelhaspels opgenomen onder het merk Vetec. De kabelboxen en haspels zijn allemaal gemaakt van breuk- en slagvast kunststof en zijn geschikt voor gebruik in en om het huis.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment?

Bekijk onze Vetec kabelhaspels en kabelboxen

Vetec heaters

Snel uw werkruimte of werkplaats verwarmen? Dit kan met de heaters van Vetec. U heeft keuze uit keramische EN elektrische heaters. De heaters zijn uitgerust met een thermostaat en een beveiliging tegen oververhitting.

Bekijk onze Vetec heaters

Bestellen

Wij leveren uitsluitend aan de bouw- en elektromaterialen groothandel en inkoop organisaties. Bent u in het bezit van een login voor onze online bestelomgeving dan kunt u probleemloos bestellen.

Bent u groothandel voor de bouw en of industrie en wilt u Vetec producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op.

 

SERVICE EN ONDERHOUD

Altijd een goed product

Alle producten uit ons Vetec assortiment zijn uitgebreid getest door onze eigen technische dienst. Heeft u een verkeerd product besteld of bent u niet tevreden over uw product? Maak gebruik van ons reparatie- en retourformulier om uw product retour te sturen.

Contact