Contact

Veeneman b.v.
Sleutelbloemstraat 33
NL-7322 AJ APELDOORN
Tel.: 055-3662300
Fax.: 055-3661804
E-mail: sales@veeneman.nl
Internet: www.veeneman.nl
   
K.v.K: Oost Nederland, nr. 08078903
B.T.W. nr.: NL807178664B01

 

Bestellen
Veeneman b.v. levert uitsluitend aan de vakhandel. Wanneer u nog niet eerder bij Veeneman b.v. heeft besteld, kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop. Bestellen kan telefonisch, per fax, per e-mail of direkt via de website.

 
Prijzen
De prijzen zijn in Euro's, exclusief btw en staan vermeld in de prijslijst of zijn voor de groothandel per E-mail in de vorm van een Excel bestand te ontvangen. Niet vermelde prijzen zijn op aanvraag. Prijzen en/of modelwijzigingen voorbehouden. Orders met een waarde vanaf Euro 300,- exclusief btw worden franco huis in Nederland geleverd. 
 
 
Algemene leveringsvoorwaarden
Download hier de de algemene leveringsvoorwaarden
 
 
Service en Garantie voorwaarden
Download hier de de algemene leveringsvoorwaarden
 
 
Backorders
Backorders worden zo spoedig mogelijk nageleverd.
 
 
Retouren / Reparaties
Zie hier onze procedure en voorwaarden
Klik hier en vul het formulier direct op de website in
 
 
Aansprakelijkheid
Deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgebouwd. Desondanks aanvaardt Veeneman bv geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele voorkomende onjuistheden op deze site. De afbeeldingen zijn niet bindend, maar zijn slechts opgenomen om het zoeken te vergemakkelijken.
 
Privacybeleid
Met betrekking tot de bescherming van uw privacy heeft Veeneman B.V. voor de websites en of andere diensten het volgende beleid opgesteld.