Over ons

Familiebedrijf Veeneman bv fabriceert en levert al meer dan 60 jaar professionele producten voor de bouw en industrie.

Wij leveren verlichting, tegelsnijders, elektrisch gereedschap; mixers, boor-, zaag-, slijp-, frees-, schuur-, polijst-, satineer-, tafelzaag- en brugzaagmachines en aanverwante artikelen. Daarnaast fabriceren en leveren wij elektro- en aansluitmateriaal zoals kabelhaspels, stroomkabels en maatwerk producten.

Onze producten brengen wij op de markt onder zes sterke merken: Swinko, Eibenstock, Battipav, Eurolux, Connectra en Vetec. Veeneman levert uitsluitend aan de groothandel voor de bouw en industrie.

Onze kennis en ervaring delen wij graag met onze relaties. Dit is terug te zien in de vele maatwerk producten. Ook werken wij samen met onze relaties om voor relevante problemen praktische oplossingen te bedenken of bestaande producten aan te passen aan de praktijk.

Veeneman is een echt technisch bedrijf. Alle producten zijn voordat ze worden opgenomen in het Veeneman assortiment uitgebreid getest door onze eigen technische dienst. Naast het testen van onze producten worden ook reparaties uitgevoerd, zo dragen wij bij aan de duurzaamheid van onze producten.

   

Cultuur en waarden

Wij streven naar een gevarieerd en breed aanbod van kwaliteitsproducten voor bouw en industrie die aansluit op de wensen van de professionele vakman.

Dit doen wij met de volgende kernwaarden;

  • Wij zijn betrouwbaar
  • Wij luisteren naar de klant
  • Wij denken mee en zijn meegaand
  • Wij zijn oplossingsgericht
  • Wij hechten waarde aan een goede relatie

Meer informatie

Meer weten over ons mooie bedrijf? Neem contact met ons op.