[Merk Eurolux]

Eurolux

Bent u op zoek naar LED bouwverlichting van hoge kwaliteit met een robuuste behuizing? Dan is het Eurolux assortiment wellicht iets voor u.

Naast LED verlichting is er ook een uitgebreid assortiment Eurolux statieven van hoge kwaliteit beschikbaar.

LED verlichting

Een goed verlichte werkplek is essentieel. De LED bouwlampen uit het Eurolux assortiment hebben voor elke toepassing een lamp beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een LED bouwlamp voor werkzaamheden op de bouwplaats (klasse I of II) of voor werkzaamheden in vochtige ruimtes (klasse III); Eurolux heeft de juiste lamp voor u. Met een robuuste behuizing en krachtige lichtbron mogen deze lampen met recht de krachtpatsers onder de LED bouwlampen genoemd worden.

Statieven

Veilig een lichtbron op de werkplek verplaatsen? Dit kan met de statieven van Eurolux. Verzinkt of zwart gecoat staal en uitschuifbaar tot maar liefst 375 cm, u vindt ze in het Eurolux assortiment. Bevestig de Eurolux LED lamp zo nodig met een van onze accessoires op het statief. Door het geringe gewicht zijn onze statieven makkelijk te verplaatsen.

Kijk snel welk statief bij u past!

Bestellen

Wij leveren uitsluitend aan de bouw- en elektromaterialen groothandel en inkoop organisaties. Bent u in het bezit van een login voor onze online bestelomgeving dan kunt u probleemloos bestellen.

Bent u groothandel voor de bouw en of industrie en wilt u Eurolux producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op.

 

SERVICE EN ONDERHOUD

Betrouwbare verlichting

Voor elke Eurolux bouwlamp zijn de onderdelen apart verkrijgbaar. Mocht er tijdens het gebruik van uw lamp iets kapot gaan dan heeft Veeneman de onderdelen voor uw lamp in huis. Onze eigen technische dienst repareert uw product in onze werkplaats als u dit wilt. Maak gebruik van ons reparatie- en retourformulier en wij nemen al uw zorgen uit handen.

reparatie/retourformulier