[Merk Swinko]

Swinko

De beste in mixen en mengen

De Swinko mixer staat garant voor een solide en betrouwbare machine voor elke mengklus. Dit originele Nederlandse merk biedt een geweldig assortiment aan mixers, menggardes, meng-units en bijbehorende accessoires.

Ergonomisch ontwerp

Over elk detail uit dit uitgekiende assortiment is uitvoerig nagedacht om een zo ergonomisch mogelijk product te kunnen vervaardigen. Er zijn Swinko mixers verkrijgbaar met verschillende posities van de handgrepen, waardoor iedereen zijn eigen keuze kan maken. De robuuste Swinko mixers kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor iedere klus.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

De Swiko mixers kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Kies voor Swinko als u op zoek bent naar de beste mixer en dat voor een hele goede prijs!

Bestellen

Wij leveren uitsluitend aan de bouw- en elektromaterialen groothandel en inkoop organisaties. Bent u in het bezit van een login voor onze online bestelomgeving dan kunt u probleemloos bestellen.

Bent u groothandel voor de bouw en of industrie en wilt u Swinko producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op.

 

SERVICE EN ONDERHOUD

Altijd een goed functionerende machine

Voor elke Swinko machine zijn onderdelen apart verkrijgbaar. Mocht er tijdens het gebruik van uw machine iets kapot gaan dan heeft Veeneman de onderdelen voor uw machine in huis. Onze eigen technische dienst repareert uw machine in onze werkplaats als u dit wilt. Maak gebruik van ons reparatie- en retourformulier en wij nemen al uw zorgen uit handen.

reparatie/retourformulier