Onze top 5 machines voor tuinaanleg of renovatie

Onze top 5 machines voor tuinaanleg of renovatie

De lente is begonnen en dit zorgt voor topdrukte bij hoveniers en stratenmakers. Wij geven onze top 5 producten voor tuinaanleg of -renovatie.


1. Eibenstock Diamantzaag EDS 181

Het zagen van steen, tegels en beton gaat makkelijk met deze krachtige diamantzaagmachine van Eibenstock. Droog of nat, zagen tot een diepte van 68 mm (met een schijf van Ø 200mm), met geleiderail of onder een hoek tot 45 graden. Deze machine kan het allemaal. 

Meer over dit product  
 

2. Swinko MXT 100.1 mixer

Universele basis mixer voor de professional die werkzaam is in de droogbouw, als schilder, tegelzetter, stukadoor of vloerenlegger. Geschikt voor het mengen van bouwstoffen met lage en gemiddelde viscositeit, zoals verf, lijm, vul- en egalisatiemiddelen, tegellijm en kant-en-klare pleisters. 

Meer over dit product  
 

3. Expert Pro – buitenhaspels

Onze keuze voor een buitenhaspel. De haspel is voorzien van een grote trommel met verdubbelde wanddikte en heeft 4 contactdozen (IP54 met rand en zelfsluitende deksels) en een gevulkaniseerde anti-slip handgreep met dubbel geïsoleerde werking. De contactdozen kunnen van buitenaf separaat vervangen worden. De nagenoeg onverwoestbare trommel is bestand tegen temperaturen van -20 tot +80 °C. Een zeer robuuste haspel die tegen een stootje kan! 

Meer over dit product  
 

4. Oppervlaktefrees EOF

Veranda of tuinhuis toe aan een nieuwe verflaag? Met de EOF oppervlakte frees wordt het verwijderen van verf, lakken, 2-componenten, afdeklagen op hout en mineralische oppervlakken kinderspel. De frees heeft een comfortabele softgripbeugel en heeft een instelbare freesdiepte 0,1 – 1,0 mm, langzaam-aanloopschakelaar, thermische- en overbelastingsbeveiliging en aansluiting voor een industriestofzuiger. 

Meer over dit product  
 

5. Saturno 20S

Verlichting voor in de tuin mag ook nu het langer licht blijft niet ontbreken. Wij adviseren de Vetec LED bouwlamp Saturno met een afneembare PIR sensor die is in te stellen als bewegingssensor en/of als schermerschakelaar. 

Meer over dit product  
 

Meer weten?  
Wilt u meer weten over onze producten voor tuinaanleg of renovatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gepubliceerd op: 01 februari | Terug