Nieuw in het assortiment: BATTIPAV

Nieuw in het assortiment: BATTIPAV

Sinds 2023 is Veeneman bv de trotse officiële importeur van alle BATTIPAV producten voor de Nederlandse markt. Het programma van BATTIPAV is een mooie uitbreiding op het huidige assortiment van Veeneman en sluit aan bij de groei die wij doormaken. Het programma van BATTIPAV bestaat uit elektrische tafelzaagmachines, brugzaagmachines evenals tegelsnijders, mengsystemen en diverse toebehoren die de bedoeld zijn voor de bouwsector (tegelzetter, stratenmaker en aannemer).

De BATTIPAV machines onderscheiden zich op een aantal punten ten opzichte van de concurrenten. Waarvan de belangrijkste is dat alle BATTIPAV machines zijn ontworpen en geproduceerd in Italië. door de onderstaande handelsmerken versterkten zij dit onderscheid.

featureImage

Spray System

Het Spray System is het diamantkoelingssysteem dat op alle elektrische tegel- en brugzagen zit. Met dit systeem vindt er koeling plaats op de drie vitale vlakken van de diamantschijf, namelijk aan de voorkant en aan beide kanten van de rand. Daarmee wordt zaagstof voorkomen en dit verbetert de levensduur van de machine.

 

Fast Leg

Machines stabiel opstellen is een cruciaal deel om precieze zaagsneden te kunnen maken. Doormiddel van het aluminium Fast Leg systeem kan elke poot afzonderlijk op de juiste hoogte ingesteld worden. zo kan je dus op meer plekken werken, ook als deze niet geheel vlak zijn.

 

W-dec

W-dec is het waterdecanteersysteem ontwikkeld door BATTIPAV. De vorm van dit systeem voorkomt dat voegmiddel zich ophoopt rondom de pomp, waardoor die altijd schoon water kan gebruiken om de zaagbladen te koelen.

 

AxT

De AxT is de pomp die wordt gebruikt voor watercirculatie tijdens het zaagproces. Als AxT samen met de metselzaag wordt gebruikt, ontstaat er een winnende combinatie die staat voor originaliteit en een hoge kwaliteit.

 

TT-power

Dit is het hart van alle BATTIPAV machines. We hebben het natuurlijk over de motoren van de machines, ontworpen door de BATTIPAV afdeling Onderzoek & Ontwikkeling, zij hebben gekeken naar de specifieke vereisten die nodig waren om de machines optimaal te laten werken. Elk onderdeel wordt geassembleerd en getest door de kritische technische staf.

 

Kortom met een BATTIPAV machine heb je een TOP product van Europese bodem!

 

Meer weten?

Download folder of ga direct naar het Assortiment

Gepubliceerd op: 01 januari | Terug