[Merk Battipav]

Battipav: zaagmachines en tegelsnijders uit Italië

De beste zaagmachines en tegelsnijders voor tegels en keramiek komen uit Italië! BATTIPAV ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt de belangrijkste onderdelen van de machines zelf, waardoor kwaliteit en nauwkeurigheid worden gegarandeerd.

 
 

BATTIPAV is bijvoorbeeld de enige in de markt die de elektrische motors van zijn zaagmachines volledig zelf ontwikkelt en vervaardigt. Daardoor passen de motoren perfect in de zaagmachines en dat bevordert de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat natuurlijk aanzienlijk. Andere handelsmerken van BATTIPAV zijn:

Spray System

Onderdeel van alle diamantslijpers en zaagmachines is het diamantkoelingssysteem. Met het systeem vindt koeling plaats op drie vitale vlakken, namelijk aan de voorkant en aan beide kanten van de rand. Daarmee wordt zaagstof voorkomen en dit verbetert de levensduur van de machine.

 

Fast Leg

Machines stabiel opstellen is eenvoudig door het aluminium Fast Leg systeem. Elke poot is afzonderlijk op hoogte in te stellen.

 

W-DEC 

W-DEC is een waterdecanteersysteem. De vorm van dit systeem voorkomt dat voegmiddel zich ophoopt rondom de pomp, waardoor die altijd schoon water kan gebruiken.

AxT 

De AxT is een pomp die wordt gebruikt voor watercirculatie tijdens het zaagproces. Als AxT samen met de metselzaag wordt gebruikt, ontstaat een winnende combinatie die staat voor originaliteit en een hoge kwaliteit.

 

Bestellen

Wij leveren uitsluitend aan groothandels en inkooporganisaties in bouw- en elektromaterialen. Bent u in het bezit van een login voor onze online bestelomgeving dan kunt u probleemloos bestellen.

Bent u groothandel voor de bouw en/of industrie en wilt u BATTIPAV-producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op.

 

SERVICE VAN BATTIPAV

Altijd een kwaliteitsproduct

Gedurende het productieproces voert BATTIPAV meerdere kwaliteitscontroles uit, zodat machines worden ontwikkeld waarop onze klanten kunnen rekenen. Gaat er toch wat mis? Op deze machines zit 24 maanden garantie.

Wilt u zelf de machines repareren of ontdekken hoe u er precies mee kunt werken? Scan dan de QR-code op het apparaat en bekijk de video.

Contact