Slijpen - Frezen - Schuren - Pleister bewerken

De juiste keuze voor het bewerken van alle oppervlakten

De EIBENSTOCK machines voor het bewerken van elk denkbare oppervlakten zijn stuk voor stuk beproefde machines. Alle machines zijn zo ontworpen dat de lucht voor het koelen van de motor wordt aangezogen buiten de stofzone, dit verlengt de levensduur aanzienlijk. Combineer je de machine met een EIBENSTOCK M-klasse stofzuiger, dan vergroot je dit nog meer. 

De betonslijper vormt de norm wat betreft hanteerbaarheid. Het speciale design met parallel geplaatste handgrepen biedt talrijke voordelen zoals goed verdeelde druk op de schijf, zelfs bij werken boven het hoofd. Tevens is er een betonslijper voor elke klus, zowel klein als groot. De (sanering)frezen zijn zeer veelzijdig en door de ergonomische grepen liggen ze goed in de hand.

De schuurmachines zijn lichtgewicht en door de grotere schuurschijven ideaal voor de grotere oppervlakten. De pleisterbewerkingsmachines hebben naast hun ergonomische design en hun grotere diameter een legio aan toepassingsschijven. Hierdoor kun je elke gewenste structuur creëren, van glad tot een grove structuur.