Over ons

Familiebedrijf Veeneman bv fabriceert en levert al meer dan 60 jaar professionele producten voor de bouw en industrie.

Wij leveren verlichting, elektrisch gereedschap; Mixers, Boor-, Zaag- Slijp-, frees-, schuur- , polijst- en satineermachines en aanverwante producten. Daarnaast leveren en fabriceren wij elektro- en aansluitmateriaal zoals kabelhaspels, stroomkabels en maatwerk producten.

Onze producten brengen wij op de markt onder vijf sterke merken: Eibenstock, Swinko, Eurolux, Connectra en Vetec. Veeneman levert uitsluitend aan de groothandel voor de bouw en industrie.

Onze kennis en ervaring delen wij graag met onze relaties. Dit is terug te zien in de vele maatwerk producten. Ook werken wij samen met onze relaties om voor relevante problemen praktische oplossingen te bedenken. Of bestaande producten aan te passen naar de praktijk. De nieuwste kabelhaspel van Connectra is hier een voorbeeld van. Deze haspel heeft op verzoek van relaties vier contactpunten in plaats van drie.

Veeneman is een echt technisch bedrijf. Alle producten zijn voordat ze worden opgenomen in het Veeneman assortiment uitgebreid getest door onze eigen technische dienst. Naast het testen van onze producten, worden ook reparties uitgevoerd. Producten gaan niet terug naar de leverancier voor reparatie, dit gebeurt op ons hoofdkantoor in Apeldoorn.

Cultuur en waarden

Wij streven naar een gevarieerd en breed aanbod van kwaliteitsproducten voor bouw en industrie die aansluit op de wensen van de professionele vakman.

Dit doen wij met de volgende kernwaarden;

  • Wij zijn betrouwbaar
  • Wij luisteren naar de klant
  • Wij denken mee en zijn meegaand
  • Wij zijn oplossingsgericht
  • Wij hechten waarde aan een goede relatie

Meer informatie

Meer weten over dit fantastische bedrijf? Neem contact met ons op.