Vetec

Vetec

Bent u op zoek naar kwaliteit voor een goede prijs?

Neem dan eens een kijkje in ons Vetec assortiment. Vetec is ons huismerk en staat garant voor kwaliteit voor een goede prijs. U herkent onze Vetec producten aan de gele kleur en dito logo.

Vetec LED bouwlampen

Van LED accu lamp tot een lamp aan de wand met sensor. Het Vetec LED bouwlampen assortiment is veelzijdig en ruim. Voor elke toepassing is er een Vetec lamp beschikbaar.

Bekijk onze LED bouwlampen in de onze webshop (link naar Vetec lampen).

Vetec LED armaturen

Grote ruimtes verlichten kan met de Vetec LED armaturen. De vernieuwde CUBI en TONDA serie maakt het mogelijk om in korte tijd grote ruimtes te verlichten.

Vetec kabelhaspels

In ons assortiment zijn kabelboxen en kabelhaspels opgenomen onder het merk Vetec. De kabelboxen en haspels zijn allemaal gemaakt van breuk- en slagvast kunststof en zijn geschikt voor gebruik in en om het huis.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment?

Vetec heaters

Snel uw werkruimte of werkplaats verwarmen? Dit kan met de heaters van Vetec. U heeft keuze uit keramische of elektrische heaters. De heaters zijn uitgerust met een thermostaat en een beveiliging tegen oververhitting.

Bestel Direct

Bent u in het bezit van een login? Bestel direct uw Vetec producten in onze online bestel omgeving.

Brochure professionele verlichting

Bekijk ons volledige assortiment verlichting.

Bestellen

Wij leveren uitsluitend aan de bouw- en elektromaterialen groothandel en inkoop organisaties. Bent u in het bezit van een login voor de online bestelomgeving dan kunt u probleemloos bestellen via veeneman.nl/producten.

Bent u groothandel voor de bouw en/of industrie en wilt u Vetec producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op.

Vetec
Service en onderhoud

Altijd een kwaliteitsproduct

Alle producten uit ons Vetec assortiment zijn uitgebreid getest door onze eigen technische dienst. Heeft u een verkeerd product besteld of bent u niet tevreden over uw product? Maak gebruik van ons reparatie- en retourformulier om uw product retour te sturen.

Reparatie/Retourformulier

Wij helpen u graag

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

055 – 366 23 00
sales@veeneman.nl

Onderdelen bestellen

Losse onderdelen bestellen?
Bekijk ons assortiment.

Onderdelen bestellen

Nieuws en acties

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze acties.

Bekijk nieuws en acties

Vetec

Technische dienst

Veeneman bv