Eibenstock

Eibenstock: Topmerk uit Duitsland

Eibenstock is sinds 1919 vooraanstaand producent en ontwikkelaar van hoogwaardige professionele machines voor de bouw. Dit uit Duitsland afkomstige merk staat zowel in product als prestatie voor Duitse efficiëntie en deskundigheid.

Het assortiment van deze gerenommeerde fabrikant omvat een breed scala aan kwalitatieve en zeer duurzame producten voor een goede prijs. Van betonslijper tot saneringsfrees en van diamantzaagmachine tot polijstmachine. Dit assortiment is aangevuld met een uitgebreide collectie van diverse soorten diamantboormachines en stofzuigers.

Eibenstock is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 80 landen en Veeneman mag zich exclusief importeur noemen voor Nederland.

Bestellen

Wij leveren uitsluitend aan de bouw- en elektromaterialen groothandel en inkoop organisaties. Bent u in het bezit van een login voor de online product catalogus dan kunt u probleemloos bestellen via veeneman.nl/producten.

Bent u groothandel voor de bouw en/of industrie en wilt u Eibenstock producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op.

Bestel Direct

Bent u in het bezit van een login? Bestel dan snel uw Eibenstock producten in onze online bestelomgeving.

Product folder

Elk kwartaal is er een product folder met interessante aanbiedingen.

Eibenstock
Service en onderhoud

Altijd een goed functioneerde machine

Voor elke Eibenstock machine zijn onderdelen apart verkrijgbaar. Mocht er tijdens het gebruik van uw machine iets kapot gaan dan heeft Veeneman de onderdelen voor uw machine in huis. Onze eigen technische dienst repareert uw machine in onze werkplaats als u dit wilt. Maak gebruik van ons reparatie- en retourformulier en wij nemen al uw zorgen uit handen.

Reparatie/Retour formulier

Wij helpen u graag

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

055 – 366 23 00
sales@veeneman.nl

Onderdelen bestellen

Losse onderdelen bestellen?
Bekijk ons online assortiment.

Onderdelen bestellen

Nieuws en acties

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze acties.

Bekijk nieuws en acties

Eibenstock

Technische dienst

Veeneman bv