Connectra

Connectra

Kabelhaspels, verlengkabels, elektra- en aansluitmateriaal van goede en betrouwbare kwaliteit. Dat zijn de kenmerken van de producten uit ons Connectra assortiment.

Met Connectra bent u verzekerd van de juiste spanning op elke gewenste werkplek. Alle producten worden uit voorraad geleverd of zelfs speciaal op maat gemaakt. Connectra heeft geschikte toepassingen voor zowel tijdelijke als permanente elektriciteit. Connectra is een kwaliteitsmerk van Nederlandse bodem en staat garant voor veiligheid en verantwoord gebruik.

Haspels

De kabelhaspels uit het Connectra assortiment zijn geschikt voor zware omstandigheden in de bouw en industrie. Zo is de trommel uit de Expert Pro serie bestand tegen temperaturen van -20 tot +80 graden Celsius.

U heeft keuze uit verschillende uitvoeringen en maatwerk is mogelijk. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kabels en aansluitsnoeren

Connectra kabels, aansluitsnoeren en verlengleidingen zijn er in neopreen uitvoering en PUR uitvoering.

De contact- en koppelcontactstop is er in aangespoten en aangegoten variant. Waarbij de aangespoten verlengleidingen bij uitstek geschikt zijn voor de bouw en industrie.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons Connectra assortiment? Neem contact met ons op.

Bestel Direct

Bent u in het bezit van een login? Bestel dan snel uw Connectra producten in onze online bestelomgeving.

Download de catalogus

Bekijk ons volledige aanbod. Download de productcatalogus.

Connectra
Service en onderhoud

Altijd een goed product

Wij fabriceren de elektro- en aansluitmaterialen in huis en werken hierbij conform de geldige normen. Met een Connectra product heeft u een kwaliteitsmerk van Nederlandse bodem in uw schap. Maatwerk is mogelijk. Heeft u een specifieke vraag of wilt u advies? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Contact

Wij helpen u graag

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

055 – 366 23 00
sales@veeneman.nl

Onderdelen bestellen

Losse onderdelen bestellen?
Bekijk ons assortiment.

Onderdelen bestellen

Nieuws en acties

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en onze acties.

Bekijk nieuws en acties

Connectra

Technische dienst

Veeneman bv