Bestellen

Veeneman levert uitsluitend aan de bouw- en elektromaterialen groothandel en inkoop organisaties. Bent u in het bezit van een login dan kunt u probleemloos bestellen via veeneman.nl/producten.

Bent u groothandel voor de bouw en of industrie en wilt u Veeneman producten toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact met ons op.

Prijzen

Als u bent ingelogd in onze online bestelomgeving dan ziet u de prijzen in Euro’s, exclusief btw. Deze prijzen zijn voor de groothandel per e-mail in excel bestand beschikbaar. Niet vermelde prijzen zijn op aanvraag. Prijzen en/of modelwijzigingen voorbehouden.

Verzendkosten

Voor alle bestellingen onder de €300 exclusief btw rekenen wij €17,50 per zending aan verzendkosten. Voor bestellingen vanaf €300 exclusief btw betalen wij de verzendkosten voor u.

Algemene leveringsvoorwaarden

Voor alle bestellingen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Download hier onze algemene leveringsvoorwaarden.

Service en garantievoorwaarden

Download hier onze service en garantievoorwaarden

Bestellen

Service en onderhoud

Onze missie is om alle producten uit ons assortiment repareerbaar te maken. Mocht er tijdens het gebruik van uw machine iets kapot gaan dan heeft Veeneman de onderdelen voor uw machine in huis.
Onze eigen technische dienst repareert uw machine in onze werkplaats als u dit wilt. Maak gebruik van ons reparatie- en retourformulier en wij nemen al uw zorgen uit handen.